Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE

Acest site este proprietatea SC TRAPEZ IMPEX SRL

Prin accesarea sau utilizarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte Conditiile de utilizare.

1. Utilizarea site-ului

Continutul acestui site este oferit in scop informativ si educativ. Anumite sectiuni ale site-ului sunt destinate unor categorii restrânse de utilizatori, inclusiv angajatilor, clientilor , precum si membrilor comunitatii medicale, dar si marelui public. Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a informatiilor incluse pe acest site sunt supuse prezentelor Conditii de utilizare. Accesarea si utilizarea acestui site echivaleaza cu acceptarea, fara limitari sau rezerve, a acestor Conditii de utilizare.

2. Continut

SC TRAPEZ IMPEX SRL va folosi toate mijloacele aflate in mod rezonabil la dispozitia sa pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe acest site, insa nu sustine si nu garanteaza in nici un mod acuratetea, actualitatea sau caracterul exhaustiv al acestora. Sunteti de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui site si a continutului sau sunt realizate pe riscul dumneavoastra. SC TRAPEZ IMPEX SRL nu acorda nici un fel de garantie, expresa sau implicita, inclusiv garantia de punere in vanzare in vederea utilizarii in anumite scopuri. Nici SC TRAPEZ IMPEX SRL si nici o alta persoana sau entitate implicata in conceperea, realizarea sau gazduirea acestui site nu vor avea nici un fel de responsabilitate, de orice natura, pentru orice paguba, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Aceasta limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastra informatice, inclusiv ca urmare a infectarii cu virusi.

3. Despagubiri

Va returnam banii in urmatoarele conditii:

Renuntarea la cumparare

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. “

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata in contul bancar a clientului.

4. Confidentialitate

SC TRAPEZ IMPEX SRL se angajeaza sa foloseasca datele cu caracter personal furnizate decatre utilizatorii site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC TRAPEZ IMPEX SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ulSC TRAPEZ IMPEX SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date alegand oricare din urmatoarele variante: transmiterea unui email catre adresa office@prmc.ro.

5. Site-uri partenere si legaturi

Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinând unor terti si asupra carora SC TRAPEZ IMPEX SRL nu are nici un fel de control. Asemenea legaturi sunt oferite doar in scopul usurarii navigarii. In mod similar, si acest site poate fi accesat prin legaturi de pe alte site-uri asupra carora SC TRAPEZ IMPEX SRL nu are nici un fel de control. SC TRAPEZ IMPEX SRL nu ofera nici un fel de garantii asupra corectitudinii, actualitatii sau caracterului exhaustiv al oricaror informatii continute de astfel de site-uri si nu poate fi in nici un fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informatii. Includerea in acest site a oricarei legaturi catre un alt site nu implica aprobarea sau recomandarea de catre SC TRAPEZ IMPEX SRL a respectivului site.

6. Informatii medicale

Acest site poate contine informatii de ordin general referitoare la diverse afectiuni medicale si la tratamentul acestora. Asemenea informatii sunt oferite strict cu titlu informativ si nu sunt menite a substitui sfaturile oferite de medici sau de alti profesionisti din domeniul medical. Nu folositi informatiile oferite pe acest site in scopul diagnosticarii unei probleme de sanatate sau a unei afectiuni. Consultati intotdeauna medicul sau farmacistul in astfel de cazuri.

7. Previziuni

Acest site poate contine declaratii ce contin previziuni care pot fi afectate de diverse riscuri sau fenomene neprevazute si al caror rezultat efectiv ar putea fi diferit de cel previzionat.

8. Marci de comert/inregistrate

Toate denumirile produselor, fie ca acestea sunt mentionate integral sau insotite de simbolul "Marca de comert/inregistrata", sunt marci de comert ale SC TRAPEZ IMPEX SRL, ale afiliatilor sai, ale companiilor inrudite sau partenere, cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza in mod expres altfel. Utilizarea sau utilizarea eronata a acestor marci de comert, sau a altor materiale, in alt mod decât cele permise conform acestor Conditii de utilizare, este strict interzisa si poate incalca legislatia privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala si a marcilor de comert, legislatia in domeniul publicitatii si al concurentei neloiale, precum si alte legi si regulamente aplicabile in domeniul comunicatiilor. Va rugam sa luati act de faptul ca SC TRAPEZ IMPEX SRL isi protejeaza in mod activ si agresiv drepturile sale de proprietate intelectuala, in limitele maxime permise de lege.

9. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site nu poate fi copiat in alte scopuri decât pentru utilizare individuala non-comerciala, cu pastrarea tuturor notelor de copyright si a altor metiuni privind proprietatea informatiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau re-distribuit in orice alt mod. Cu exceptia cazurilor permise in mod expres mai sus, nu aveti dreptul sa copiati, sa afisati, sa descarcati, sa distribuiti, sa modificati, sa reproduceti, sa republicati sau sa retransmiteti, pentru nici un alt scop, oricare din informatiile, textele sau documentele continute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau sa creati ori sa derivati lucrari stiintifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fara consimtamântul expres, in scris, al SC TRAPEZ IMPEX SRL. Nimic din continutul acestui site nu poate fi interpretat ca o conferire, fie implicita, fie prin exceptie sau in orice alt mod, a unei licente sau a vreunui alt dreptasupra oricarui patent sau asupra oricarei marci de comert ale Profit Management Consulting SRL sauale vreunui tert.

10. Nulitate

Acest site si continutul sau sunt concepute pentru a respecta legile si regulamentele aplicabile in România. Desi informatiile de pe acest site sunt accesibile si utilizatorilor din afara României, informatiile referitoare la produsele SC TRAPEZ IMPEX SRL sunt menite a fi folosite in mod exclusiv de utilizatorii de pe teritoriul României. In alte tari pot exista legi, cerinte legale si practici medicale ce difera de cele din România. Acest site contine legaturi la alte site-uri create de diversele departamente si subsidiare SC TRAPEZ IMPEX SRL din care unele sunt situate in afara României. Aceste site-uri pot contine informatii care sunt aplicabile numai in tara respectiva de origine. SC TRAPEZ IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a limita comercializarea produselor si serviciilor sale catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie si/sau de a limita cantitatile ori orice servicii sau produse pe care le comercializam. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu continuta pe acest site este nula in cazul in care este interzisa prin lege.

11. Lege aplicabila

Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din România. Orice actiune sau procedura legata de utilizarea sau continutul acestui site va fi deferita competentei exclusive a Curtii de Arbitraj Comercial International de pe lânga Camera de Comert si Industrie a României, conform regulilor de procedura ale acestei Curti.

12. Taxe de transport

Transportul este acoperit de cumparator si este dupa cum urmeaza:
- Curierat rapid - Cargus - 20 ron

13. Diverse

In cazul in care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare va fi considerata nelegala, nula sau inaplicabila, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea in cauza, fara a afecta aplicabilitatea celorlalte prevederi. SC TRAPEZ IMPEX SRL. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice material de pe acest site in orice moment, fara o notificare prealabila.