1. Cât de des pot folosi produsele pentru potenţă Erectan?

Erectan 400 mg Luati 1-2 capsule cu cca. 1 ora înainte de actul sexual. Se pot utiliza 2 capsule de 2x in cursul unei zile. Va recomandam sa nu depasiti doza zilnica maxima de 4 capsule. Se poate utiliza împreuna cu capsulele de Man LONG (utilizare de lunga durata).

Erectan® ManLONG – utilizati 2 capsule în fiecare dimineata pe o perioada de 2 luni pe stomacul gol.

Erectan intim gel – utilizati ori de câte ori aveti nevoie de o lubrifiere de calitate si o stimulare mai buna pentru ambii parteneri.

2. Produsele Erectan au efecte secundare nedorite?

Pentru produsele Erectan ® nu exista efecte secundare nedorite cunoscute.

3. Contraindicaţii pentru Erectan 400mg si Erectan ManLong:

Femei insărcinate sau care alăptează, persoane sub 18 ani, cu afecţiuni cardiovasculare grave, neurologice sau psihice aflate sub tratament ( la recomandarea medicului).

4. Sunt diabetic si din aceasta cauza nu tolerez orice produs. Pot utiliza Erectan?

Datorita compoziţiei, toate produsele din seria Erectan sunt potrivite si pentru diabetici. Substanţele pe care le conţine Erectan stimuleaza natural producerea insulinei – adecvata pentru diabetici.

5. As dori sa stiu compozitia exacta a gelului intim. Unele geluri lubrifiante nu îmi fac bine datorita cantitatii de substante chimice adaugate.

Compozitia Erectan Intim gel este urmatoarea: apa, glicerina, guma celulozica, panthenol, hialuronat de sodiu, arginina, fenoxietanol, parfum.

6. În ultimele luni, mi-au aparut în mod repetat disfunctii erectile. Totusi, desi sunt excitat, erectia este insuficienta. Asta înseamna ca sunt impotent? Ce îmi recomandati?

Impotenta nu este cea mai frecventa disfunctie sexuala masculina. Profesional este cunoscuta sub numele de disfunctie erectila, adica incapacitatea de a atinge sau de a mentine o erectie. Impotenta poate aparea la barbatii cu vârsta de peste 30 de ani, dar atunci când se atinge vârsta de 50 de ani, aproximativ 50% dintre barbati prezinta disfunctie erectila. Odata cu înaintarea în vârsta se ajunge la înrautatirea circulatiei sanguine. În acest caz, va recomandam sa va adresati unui medic urolog.

7. Exista risc de supradozare?

Suplimentele alimentare Erectan ® contin numai aminoacizi proprii organismului uman sau extracte din plante. Prin urmare, nu se poate ajunge la supradozaj, nici macar în cazul în care se atinge dublul cantitatii zilnice recomandate. Cu toate acestea, va recomandam sa nu depasiti doza zilnica recomandata.

8. Cum asigurati confidentialitatea?

Atunci când comanda se face prin internet, o trimitem intr-o cutie alba opaca, fara a indica produsul din continut. Pe colet nu este trecuta nicio informatie care ar putea dezvalui continutul acestuia.

 

Pe blisterul produsului Erectan 400mg nu este specificat numele ci doar sigla produsului, astfel incat chiar daca uitati tabletele prin casa nimeni nu va sti pentru ce sunt acele tablete.

9. De unde pot cumpara Erectan?

Produsele Erectan se pot cumpara online de pe site-ul erectan-romania.ro. Produsele Erectan ® sunt disponibile fara prescriptie medicala.