Cauzele
impotenţei

Cauzele impotenţei

Suferinţele provocate de impotenţă (numele cunoscut al disfuncţiei de dinamică sexuală la bărbaţi) afectează indeosebi bărbaţii de varsta a treia dar şi adultul tanar. In cazul adultului tanăr, cauza trebuie atent investigată. Impotenţa are de obicei la bază două tipuri de cauze: cauze organice sau funcţionale (cauzele funcţionale cu mult mai frecvente). In categoria cauzelor organice intra leziuni ale creierului sau ale coloanei vertebrale, boli ale tiroidei, hipofizei, diabet, obezitate, probleme la nivelul ficatului sau plamanilor, consumul de alcool in exces, fumatul excesiv, consumul de medicamente sedative, afecţiuni dureroase ale penisului (ulceraţii, plagi, fimoza, fren redus la preput).

 

Cauza funcţională psihică care de cele mai multe ori constituie principalul factor al instalării impotenţei sunt: astenia nervoasă, stresul prelungit, insuficienţa recuperare dupa eforturi sau excese de orice tip. Astfel de cauze fac ca erecţia să cedeze inainte de orgasm şi ejaculare.

 

Tratament impotenţă

Odata aparută, această problemă se poate agrava dacă nu este tratată la timp. Mai mult, psihicul barbatului este grav afecta incă din prima fază şi, de cele mai multe ori, un ajutor specializat este şi el un bun remediu. Există insă suplimente naturiste care imbunătăţesc libidoul şi te pot scăpa de aceasta problemă, foarte gravă pentru orice barbat. Un produs foarte eficient este Erectan ManLong din plante care ajută pe termen lung la problemele de ejaculare precoce, libidou scăzut, erecţie slabă, lipsă de energie.

 

Cel mai sigur tratament pentru impotentă este acela prin care organismul este ajutat să işi imbunătăţească capacitatea de a-şi produce singur necesarul de aminoacizi esenţiali proceselor celulare. Acest ajutor vine din administrarea de suplimente nutritive naturale care,  alături de o alimentaţie echilibrată, conduc la vindecarea acestei afecţiuni.

Dacă ai nevoie de un produs natural pe bază de aminoacizi fără efecte adverse şi cu efect rapid iţi recomand Erectan 400mg care iţi oferă o erecţie puternică in 60 de minute şi, ce este foarte important, are foarte multe beneficii asupra sănătăţii tale pe termen scurt şi lung.

Produse Erectan 10 motive de ce erectan Intrebari Erectan Magazin online erectan

erectan 400 pentru potenta, erectie
Erectan 400mg

man long pentru potenta, erectie
Erectan MAN Long

erectan intim gel pentru potenta, erectie
Erectan Intim Gel